Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank

Geschreven door:

Lansingerland

Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning

Iedere sportvereniging is uniek en al deze sportverenigingen kunnen zo met hun eigen vragen zitten. Soms zijn deze makkelijk op te lossen, maar het kunnen ook hele lastige vragen zijn waar sportbestuurders moeite mee hebben. In dit artikel kan je teruglezen wat de sportservicelijst voor jouw vereniging kan betekenen.

Lees meer

Het lokale Sportakkoord

Het lokale Sportakkoord

Afgelopen jaar hebben verschillende sportaanbieders en maatschappelijke organisaties samengewerkt om tot een lokaal Sportakkoord te komen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee, denkende aan (verenigings-) ondersteuning en financiële middelen. Maar hoe kun je hier gebruik van maken en wat houdt het allemaal precies in? In dit artikel leggen we graag nader toe!

Lees meer

Subsidies en regelingen

Subsidies en regelingen

Ben je van plan om nieuwe sportactiviteiten op te zetten voor een specifieke doelgroep of denk je vele malen groter en wil je als vereniging de sportaccommodatie verduurzamen? Grote kans dat je te maken krijgt met (opstart)kosten.

Lees meer

Samenwerking

Samenwerking

In deze tijd heeft een moderne sportclub veel belang bij samenwerking met verschillende partners. 

Lees meer
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: