Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vrijwilligers Informatie Punt

Door Lansingerland

Het VIP Lansingerland is HET centrale punt en kenniscentrum als het gaat om vrijwilligerswerk. Het VIP stimuleert en verbindt het vrijwilligerswerk in Lansingerland.

Dit doen ze onder meer met:
• de digitale vrijwilligersvacaturebank,
• advies en ondersteuning,
• bijeenkomsten en
• doorlopende aandacht voor vrijwilligerswerk.

Advies op maat nodig over vinden, binden en waarderen van vrijwilligers, het verbeteren van de samenwerking met vrijwilligers of over regelgeving? Het VIP biedt deskundige ondersteuning over vrijwillige inzet. Met bijeenkomsten, workshops en thema’s gericht op kennis of netwerken, helpen ze vrijwilligers en organisaties verder.
Het VIP ondersteunt en verbindt mensen en organisaties in Lansingerland bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk, ben je op zoek naar een klus of wil je als club organisatieadvies of handvatten om je vrijwilligersbeleid te versterken? Je bent bij het VIP op het goede adres! Zij kennen de lokale organisaties en mogelijkheden, bieden praktisch toepasbare ondersteuning en leggen verbindingen tussen organisaties en/of vrijwilligers

Ben je vrijwilliger of actief bij een maatschappelijke vereniging / club in Lansingerland?
Het VIP nodigt je van harte uit om trainingen en workshops te volgen.
Neem eens een kijkje in het aanbod op de website, het is een leuke manier om je kennis en vaardigheden te vergroten. 

Contact
Heb je een vraag, wil je meer weten over een van de diensten of wil je samen met een medewerker spreken over vacatures en mogelijkheden? VIP nodigt je van harte uit om contact op te nemen. Dat kan door gebruik te maken van de volgende adresgegevens:
Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland
Wilhelminastraat 1A
2661 ET Bergschenhoek
T 010 5 22 55 45 (of app naar 06 31 930 713)
info@viplansingerland.nl
https://www.viplansingerland.nl/ 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: