Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Lansingerland Beweegt

Door Lansingerland

Sport en een gezonde leefstijl zijn belangrijke thema’s die een rol spelen op weg naar een samenleving waar iedereen gezond is.

Lansingerland Beweegt heeft een verbindende rol, zijn aanjagers en coördinatoren die ervoor zorgen dat inwoners in verbinding komen met verschillende organisaties en doelgroepen. Denk aan (sport)verenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties en de gemeente Lansingerland. Om dit voor elkaar te boksen bouwen we graag met iedereen een band op en zetten de kracht van sport in om iedereen te activeren en zich meer bewust te maken van gezond gedrag. Wij brengen energie!

Sportaanbieders: laten we samenwerken!

Gymzalen, openbare plekken, zwembaden en sportvelden zijn mooie plekken waar inwoners hun talenten ontdekken, zich ontwikkelen en elkaar ontmoeten. Wij laten sportaanbieders graag nadenken over een meer maatschappelijke rol in de samenleving en over nieuwe activiteiten op locatie. Wanneer je vragen hebt kennen wij de weg en helpen bij vervolgstappen voor jouw organisatiekracht. Zo ontstaat er een stevig sportnetwerk waar onderlinge verbindingen leiden tot een hogere sportdeelname onder alle inwoners.

Waar kunnen we sportaanbieders onder andere bij ondersteunen?

  • Ledenwerving
  • Deskundigheidsbevordering
  • Verenigingsondersteuning
  • Subsidieaanvragen
  • Samenwerking met verschillende domeinen
  • Sportstimulering
  • Clinics onderwijs

Vragen? Bel onze verenigingsadviseur Maroesjka op 06-19410310 of mail naar info@lansingerlandbeweegt.nl.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: