Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank Soest

Geschreven door:

Team sport Soest

Bestuur & Organisatie

Bestuur & Organisatie

Bestuurders van sportclubs en stichtingen zijn de mensen met visie en met heldere ideeën over waar de organisatie naartoe moet. Echter komt er bij het besturen van een sportvereniging in de praktijk ook veel kijken. Neem bijvoorbeeld wet- en regelgeving, het uitstippelen van het beleid van de sportvereniging of het veilig sportklimaat.

Lees meer

Sportstimulering & ledenwerving

Sportstimulering & ledenwerving

In een groot aantal sporten staat het ledental bij de clubs onder druk. Nieuwe leden werven en bestaande leden behouden is daarom belangrijk en lang niet altijd een makkelijke opgave. Hoe zorg je ervoor dat je inspanningen succesvol zijn?

Lees meer

Clubsupport, advies & ondersteuning

Clubsupport, advies & ondersteuning

Er zijn veel organisaties in Nederland die op veel verschillende manieren advies en ondersteuning bieden aan sportclubs. Uiteraard kun je met advies- en ondersteuningsvragen bij jouw eigen bond terecht.

Lees meer

Financiën

Financiën

Financiën, er valt veel te winnen wanneer u weet waar u het zoeken moet. Er zijn uiteenlopende financiële regelingen waar u als club gebruik van kunt maken. De  Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Accommodatie

Accommodatie

Accommodatie is een belangrijk en actueel thema. Bijvoorbeeld als de accommodatie in eigen beheer van de club is, heeft het beleid op dit gebied vrijwel altijd grote invloed op de financiële situatie van de club. Maar ook wanneer een accommodatie wordt gehuurd van bijvoorbeeld de gemeente heeft u te maken met bv wet- en regelgeving of aanverwante thema's als de gezonde kantine, duurzaamheid en afvalbeleid.

Lees meer
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: