Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank

Geschreven door:

Dordt Sport

Clubondersteuning

Clubondersteuning

Vanuit de Sportvisie 2030: Niemand buitenspel in Dordrecht, zetten we met clubondersteuning in op de ambitie "Sport- en beweegaanbieders zijn vitaal.

Lees meer

Bestuur en Organisatie

Bestuur en Organisatie

Met verschillende ondersteuningsmogelijkheden kan de organisatie van elke sportclub vitaler worden en bijdragen aan een gelukkiger, gezonder en sterker Dordrecht. Vanuit de gemeente Dordrecht leggen we de nadruk op Sociaal Veilige Sport en op Kaderontwikkeling.

Lees meer

Ledenwerving en -behoud

Ledenwerving en -behoud

Nieuwe leden werven en bestaande leden behouden is belangrijk onderwerp bij veel sportclubs en lang niet altijd een makkelijke opgave. Hoe zorg je ervoor dat je inspanningen succesvol zijn? 

 

Lees meer

Accommodaties

Accommodaties

In onze inzet voor een bloeiende sportgemeenschap speelt Accommodaties een essentiële rol, waarbij we streven naar toegankelijkheid, duurzaamheid en een gezonde sportomgeving. Onze accommodaties vormen niet alleen de fysieke ruimtes waar sportbeoefening plaatsvindt, maar fungeren tevens als de bouwstenen voor een inclusieve en welvarende sportcultuur.

 

 

Lees meer

Sportvisie 2030 in Dordrecht

Sportvisie 2030 in Dordrecht

Sporten geeft plezier en een gevoel van trots. Het is goed voor je gezondheid, het geeft energie en het gevoel dat je meedoet. Ook verbindt het mensen. Daarom vinden we het belangrijk dat er zo veel mogelijk Dordtenaren in beweging komen. Er sporten al veel mensen, maar we willen meer!

In 2030 draagt sport nog meer bij aan een gelukkiger, gezonder en sterker Dordrecht. Het versterken van de sportsector heeft prioriteit. Een sterke sportsector vormt een sterke basis om de kracht van sport in te zetten. In de Sportvisie 2030 "Niemand Buitenspel in Dordrecht" staat sportplezier voorop. Wij streven ernaar dat iedere Dordtenaar een leven lang plezier kan beleven aan sport. Wilt u weten hoe we dat doen? Lees dan onze Sportvisie.

Lees meer
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: