Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sport- en beweegloket voor jouw club

Door Dordt Sport

Vanuit de Sportvisie 2030: Niemand buitenspel in Dordrecht, zetten we in op de ambitie "Sport- en beweegaanbieders zijn vitaal." Vanuit die ambitie is er in Dordrecht de afgelopen tijd hard gewerkt om Clubondersteuning en het Sportloket vorm te geven.

Op 15 september 2023 lanceerden we het Sport- en Beweegloket in Dordrecht. Sportregisseurs Patrick van de Zouwen, Lia Paasse en Maartje Vissers nemen hier de leiding in vanuit gemeente Dordrecht. Sportaanbieders kunnen bij het Sport- en beweegloket terecht met hun vragen. Op deze plek komen sportbonden en stakeholders samen om met elkaar af te stemmen. Zo bieden we de best mogelijke ondersteuning.

Onze partners van het beweegloket zijn: NOC*NSF, KNVB, KNZB, KNKV, NTFU, NeVoBo, KNSB, Platform Ondernemende Sportaanbieders, Dordt Onderneemt, Inzet 078! en de adviseur lokale sport. Met elkaar zetten we ons in om het loket verder te verbeteren en dit uit te breiden met meer sportbonden en stakeholders. Heb jij als sportaanbieder een hulpvraag? Neem dan vooral contact met ons op.

 

Binnen dit thema


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: