Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Door Dordt Sport

Dordt Onderneemt

Dordt Onderneemt is onderdeel van de gemeente Dordrecht en is er voor alle ondernemers in de stad. Maar ook voor ondernemers die zich in Dordrecht willen vestigen. 

Boukje van de Ven is accountmanager Zorg, Welzijn & Sport. Als sportondernemer kun je bij haar terecht met vragen over het vinden van geschikte bedrijfshuisvesting, ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen, netwerkmomenten voor ondernemers, ondernemersverenigingen of met vragen over economisch beleid.

Foto van Boukje van de Ven

Platform Ondernemende Sportaanbieders

Dé nieuwe koepelorganisatie in de sport 

Het Platform Ondernemende Sportaanbieders is een samenwerkingsverband van niet-traditionele ondernemende sportaanbieders die jaarlijks meer dan de helft van het aantal Nederlandse sporters in staat stellen hun sport te beleven. De diversiteit is enorm: zwembaden, ondernemers in de buitensport, fitnesscentra, maneges, zeilscholen, bootverhuurders, squashbanen en golfbanen. Zo sporten jaarlijks ruim 5 miljoen Nederlanders bij deze ondernemende sportaanbieders. Inmiddels zijn negentien brancheverenigingen aangesloten bij POS en daarmee worden ruim 6.000 ondernemers met 110.000 medewerkers verenigd.

​Wij betrekken de ondernemende sportaanbieders bij de ontwikkeling van sport in Nederland op nationaal en lokaal niveau. En vertegenwoordigen hiermee de sportaanbieders en hun sporters in het Nederlandse sportlandschap.

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: