Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Bestuur & organisatie

Bestuur & organisatie

Bestuurders van sportclubs en stichtingen spelen een cruciale rol in het succes en de groei van sportorganisaties. Ze zijn de mensen met visie en heldere ideeën die ervoor zorgen dat de club of stichting op koers blijft.

Bestuurders zijn daarnaast verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen op basis van objectieve informatie. Ze analyseren gegevens, evalueren prestaties en stellen indien nodig bij. Deze nuchtere aanpak helpt hen om weloverwogen beslissingen te nemen die in het belang zijn van de organisatie.

Kortom bestuurders zijn essentiële spelers die met hun visie, heldere ideeën, nuchtere aanpak en communicatieve vaardigheden bijdragen aan het succes en de groei van deze organisaties.

Lees meer

Sportstimulering & ledenwerving

Sportstimulering & ledenwerving

Sportstimulering en ledenwerving zijn essentiële aspecten voor sportverenigingen om hun groei en succes te waarborgen. Door het creëren van aantrekkelijke sportprogramma's en evenementen kunnen verenigingen potentiële leden aantrekken en bestaande leden behouden.

Lees meer

Accommodaties

Accommodaties

Accommodatie is een hot topic in de sportwereld. Of het nu gaat om een club die zijn eigen accommodatie beheert of een accommodatie huurt van de gemeente, het beleid op dit gebied heeft vaak grote invloed op de financiële situatie van de club.

Bij het beheer van een eigen accommodatie komt veel kijken. Denk aan onderhoudskosten, energieverbruik en veiligheidseisen. Het is belangrijk dat clubs zich bewust zijn van wet- en regelgeving en eventuele subsidies waar ze recht op hebben..

Het is dus essentieel voor club om goed op de hoogte te zijn van alle aspecten rondom communicatie.

Lees meer

Financiën

Financiën

Financiën, er valt veel te winnen wanneer u weet waar u het zoeken moet. Er zijn uiteenlopende financiële regelingen waar u als club gebruik van kunt maken. De verenigingsadviseurs van Ecsplore kunnen u ondersteunen bij het doen van uw aanvraag. Neem contact met hen op om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Clubsupport

Clubsupport

In de gemeente Sittard-Geleen biedt Ecsplore ondersteuning aan sportverenigingen op diverse manieren en thema's.

Lees meer

Veilig Sportklimaat

Veilig Sportklimaat

Een veilig sportklimaat is van essentieel belang voor alle sporters, ongeacht hun leeftijd of niveau. Het creëren van een omgeving waarin iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt, draagt bij aan het plezier en de motivatie om te blijven sporten.

Kortom, een veilig sportklimaat begint met respectvol gedrag, betrokkenheid van trainers en ouders, en een meldpunt voor incidenten. Laten we samen werken aan een omgeving waarin iedereen met plezier kan sporten! 

Ontdek hoe je een veilig sportklimaat kunt creëren en waarom dit van essentieel belang is. Lees verder voor praktische tips en inzichten die zowel sporters, coaches als ouders kunnen helpen. 

 

Lees meer
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: