Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

De Groene Club

Door Escplore

Over:
De Groene Club is in 2018 opgestart als initiatief van de KNVB om amateurverenigingen te helpen met verduurzamen. Verduurzamen maakt sportverenigingen toekomstbestendiger. De slogan van de Groene Club is daarom niet voor niets Volle clubkas, lage broeikas. De Groene Club maakt verenigingen financieel sterker over de as van duurzaamheid. Zij focussen zich op toekomstige regelgeving om tijdig met een oplossing te komen. De overtuiging is dat sport, een gezonde sportvereniging en een gezonde planeet hand in hand gaan.

De KNVB 
De KNVB staat voor sterke sportverenigingen die financieel gezond zijn. Het nemen van duurzame maatregelen die leiden tot het verlagen van de energierekening draagt hieraan bij. Energie is namelijk één van de grootste kostenposten voor een vereniging. Gebrek aan tijd en kennis bij verenigingen vormt vaak een drempel om ermee aan de slag te gaan.

Advies/Implementatie
De Groene Club ontzorgt van advies tot implementatie. Als sportclub heb je vaak wel wat beters te doen dan je hoofd te breken over verduurzaming. De focus ligt nadrukkelijk op het neerzetten van topprestaties. Maar natuurlijk valt er ook veel te winnen met verduurzaming. De Groene Club staat klaar om je te helpen. Vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is er samen met de Nederlandse Sportbond budget beschikbaar gesteld om sportclubs te verduurzamen. Vanuit dat budget worden de eigenaars voorzien van een sportaccommodatie kosteloos voorzien duurzaamheidsadvies. Dat is te zien op onderstaande afbeelding:Ontdek de mogelijkheden voor jouw sportclub
De Groene Club staat klaar om je te begeleiden op weg naar energie - efficiëntie en duurzaamheid. De Groene Club ontzorgt volledig en zorgt ervoor dat de duurzaamheidsdoelstellingen van uw club behaald worden. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw sportclub.

Tel: 085 - 130 43 89  Email: degroeneclub@klimaatroute.nl

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: