Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabobank Clubsupport

Door Escplore

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van het budget van de Rabobank investeren zij in de maatschappij met verschillende support acties voor verenigingen.

Wat is Rabobank ClubSupport?
Rabobank ClubSupport is een jaarlijks terugkerend initiatief waarbij Rabobank geld doneert aan verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van de lokale gemeenschap. Het doel van ClubSupport is om deze organisaties een financieel steuntje in de rug te geven, zodat zij hun activiteiten kunnen blijven uitvoeren en zo bijdragen aan het sociale leven en de leefbaarheid in de buurt.

Hoe werkt het? Elk jaar stellen lokale Rabobanken een budget beschikbaar dat verdeeld wordt onder deelnemende verenigingen en stichtingen. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete organisatie(s). Hoe meer stemmen een organisatie krijgt, hoe hoger het bedrag dat zij ontvangt. 
Op deze manier hebben leden directe invloed op welke vereniging of stichting financiële steun ontvangt. 

Waarom is Rabobank ClubSupport belangrijk?
Lokale verenigingen en stichtingen vormen het hart van een gemeenschap. Ze bieden sport-, cultuur - en maatschappelijke activiteiten aan voor jong en oud. Helaas hebben deze organisaties vaak te maken met beperkte financiële middelen, waardoor ze moeite hebben om hun activiteiten te bekostigen.

Rabobank ClubSupport speelt hierop in door extra financiële ondersteuning te bieden aan deze organisaties. Op deze manier kunnen zij blijven bestaan en hun waardevolle bijdrage leveren aan de lokale samenleving. Door het stemproces worden leden van de Rabobank ook actief betrokken bij het versterken van de sociale cohesie in de buurt.

Hoe kun je als lezer van deze website meedoen?
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je meedoen aan Rabobank ClubSupport! Elk lid krijgt rond oktober een unieke code toegestuurd waarmee je kunt stemmen op jouw favoriete vereniging(en) of stichting(en). Stemmen kan eenvoudig online via de website of de Rabo App.

Wat zijn de resultaten tot nu toe?
Sinds de start van Rabobank ClubSupport hebben duizenden verenigingen en stichtingen in Nederland financiële steun ontvangen. In 2020 hebben meer dan 400 lokale bankfilialen samen ruim 9 miljoen euro verdeeld onder ruim 13.000 organisaties. Dit heeft een enorme impact gehad op het voortbestaan en ontwikkeling van deze organisaties.

De resultaten van Rabobank ClubSupport zijn iet alleen in cijfers uit te drukken. Het initiatief heeft ook gezorgd voor meer betrokkenheid en verbinding binnen lokale gemeenschappen. Vereningen en stichtingen voelen zich gesteund door de financiële bijdrage, maar ook door de steun van hun leden en buurtbewoners.

Rabobank ClubSupport is een waardevol initiatief dat lokale verenigingen en stichtingen ondersteunt in hun belangrijke werk voor de lokale gemeenschap. Door leden van Rabobank directe invloed te geven op welke organisaties financiële steun ontvangen, wordt er actief bijgedragen aan het versterken van de sociale cohesie in buurten.

Als lid van Rabobank kun je eenvoudig meedoen aan Rabobank ClubSupport door te stemmen op jouw favoriete vereniging(en) of stichting(en). Zo draag je direct bij aan het behouden en ontwikkelen van lokale activiteiten die het leven in jouw buurt aangenamer maken.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op met Rabobank om te informeren naar de mogelijkheden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze lokale gemeenschappen blijven groeien.

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: