Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Clubsessies

Door Escplore

Een sportclub besturen met een visie, heldere keuzes en in goed contact met de leden is niet zo makkelijk. Er speelt veel op de club. Hoe zorg je voor voldoende aanwas van vrijwilligers? Hoe communiceer je duidelijk naar je leden? Hoe houd je de club toegankelijk en gezond, ook financieel? Of wat kun je realiseren op het gebied van duurzaamheid? Regelmatig zijn er clubessies voor vrijwilligers van clubs op diverse thema's en onderwerpen. Check devoor interessante bijeenkomsten in Sittard-Geleen. 

Als sportclubbestuurder is het niet altijd makkelijk om de club succesvol te leiden. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden, zoals het aantrekken van vrijwilligers, duidelijke communicatie met de leden, financiële gezondheid en duurzaamheid.

Regelmatig zijn er clubsessies voor sportverenigingen in Sittard-Geleen. Deze clubsessies omvatten diverse thema's en onderwerpen. Check hiervoor de activiteiten kalender!

In de komende periode vinden de volgende clubsessies plaats: 

 

 

 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: