Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Door Lansingerland

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur gaat van start in de gemeente Lansingerland. Zo kunnen volwassenen vanaf 18 jaar en ouder die leven rond het bestaansminimum toch sporten of deelnemen aan een cultuuractiviteit. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur werkt graag met uw vereniging samen, zodat het fonds de contributie van de volwassene kan betalen.

Wat is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur?
Het Volwassenenfonds sport & cultuur vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Het is leuk, gezond én goed voor de sociale samenhang en contacten. Helaas is deelnemen aan sport- of culturele activiteiten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en missen dit onderdeel in hun leven. Het Volwassenenfonds wil hier verandering in brengen en maakt het mogelijk dat ook deze groep kan deelnemen aan sport en cultuur.

Werkwijze
Het Volwassenenfonds krijgt een aanvraag binnen van een intermediair, dit is iemand die op professionele basis betrokken is bij deze persoon. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van het fonds een factuurverzoek. In dit factuurverzoek staat de naam van de volwassene en het bedrag dat het fonds heeft toegekend. Naar aanleiding van dat factuurverzoek kunt u het Volwassenenfonds voor dat bedrag een factuur sturen.
Opnemen in systeem
Wil uw vereniging met het Volwassenenfonds sport & cultuur samenwerken? Stuur dan onderstaande gegevens naar zuid-holland@volwassenenfonds.nl zodat uw vereniging in het systeem kan worden opgenomen. Daarna kan een volwassene een aanvraag indienen om deel te nemen aan uw vereniging met een vergoeding van het fonds.
- Naam verenging
- Adres
- E-mailadres (hierop ontvangt u straks het factuurverzoek):
- KvK nummer
- IBAN nummer

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met Timothy van Leeuwen (coördinator Volwassenenfonds Sport & cultuur Zuid-Holland) via zuid-holland@volwassenenfonds.nl


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: