Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rotterdampas

Door Lansingerland

Met een Rotterdampas kun je gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Als sportaanbieder kun je je aansluiten bij de Rotterdampas. In Lansingerland zijn al verschillende sport- en cultuuraanbieders aangesloten, zo krijg je bijvoorbeeld korting bij Bibliotheek Oostland of korting op zang- en danslessen.

Voor wie is de pas?
Waar je woont maakt niet uit, iedereen kan een Rotterdampas bestellen. Voor de pas betaal je standaard € 60,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een laag inkomen hebt, studeert of 65-plus bent, dan kun je in aanmerking komen voor een pas tegen reductietarief.

Breng jouw organisatie en actie onder de aandacht van 205.000 Rotterdampassers en word partner!
Alle acties zijn te vinden op rotterdampas.nl en in de gratis Rotterdampas app.
Als Rotterdampas-partner kun je acties indienen. De acties worden via verschillende middelen bij de Rotterdampassers onder de aandacht gebracht. Om met een actie in een van onze middelen te komen betaal je niets, maar geef je de Rotterdampasser een korting (oplopend van minimaal 25% tot 100%). Alle reserveringen of aanmeldingen verlopen verder rechtstreeks via je eigen site en contactgegevens.

Rotterdampas brengt jouw actie vervolgens via een of meerdere middelen onder de aandacht bij de Rotterdampassers. Om de acties goed te kunnen promoten aan de Rotterdampas gebruikers gebruiken wij verschillende middelen zoals de jaargids, Rotterdampas magazine, de Maandmail, de Lastminute mail, de MovieMaandag mail en natuurlijk via social media.

Hoe meld je je aan als sportaanbieder?
Vul het aanmeldformulier in via: https://rotterdampas.passcloud.nl/index-portal.html
Heb je vragen over partner worden of adverteren? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Marketing en Communicatie, Partners & Projecten.
E-mail: projecten@rotterdampas.nl
Bellen: 010-4533773


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: