Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Tips voor het schrijven van een fonds of subsidieaanvraag

Door Lansingerland

Bij sportverenigingen zijn er vaak goede ideeën voor nieuwe initiatieven, is het nodig dat materiaal vervangen wordt, of wil je inzetten op duurzaamheid en innovatie. Daar zijn financiële middelen voor nodig die niet altijd passen binnen de begroting van de club. Vaak kun je hier een fonds of subsidie voor aanvragen. 

Of je in aanmerking komt voor een subsidie of regeling, hangt af van de voorwaarden. Veel subsidies hebben een duidelijke doelgroep en een strenge deadline voor de aanvraag. Bereid je daarom goed voor als je een subsidie aanvraagt. Zo vergroot je de kans dat je de subsidie ook krijgt.

Ga op zoek naar de subsidie die past bij de aanvraag die je wil doen. Op de website van de subsidieverstrekker staat waar een aanvraag aan moet voldoen. Hoe de aanvraag verloopt verschilt per verstrekker. Dat kan zijn middels een vragenlijst of je schrijft een volledig plan. 

Wat er ook precies gevraagd wordt, zorg dat je goed nagedacht hebt over je aanvraag. In het format 'How to: projectplan' en 'How to: scorend schrijven' lees je tips over het schrijven van een goede aanvraag. Heb je hulp nodig, dan mag je de Sportcoaches van Lansingerland Beweegt uiteraard om hulp vragen. Succes!


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: