Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Promotie via de SBG-app

Door Lansingerland

In Lansingerland worden door veel partijen en organisaties mooie initiatieven georganiseerd waar (nieuwe) deelnemers aan mee kunnen doen. Samen werken we aan een gezondere omgeving, krijgen we meer inwoners in beweging en ontwikkelen inwoners nieuwe passies en hobby's.

Om deze activiteiten inzichtelijk te maken voor inwoners en om hen direct aan te laten melden voor de initiatieven, bestaat de SBG-app: een platform voor sport- en cultuuraanbod. Kortom: een app die je moet hebben!

Via de SBG-app kunnen alle aanbieders hun aanbod voor externen of nieuwe deelnemers promoten. Hiervoor is het nodig eerst een account aan te maken. Klik hier om een account aan te maken.

Na het aanmaken van een partneraccount, maak je via de backoffice activiteiten aan. Na interne goedkeuring worden de activiteiten zichtbaar via de app zelf. Inwoners kunnen deze direct inzien en zich meteen via de SBG-app aanmelden voor activiteiten. Super handig en makkelijk!

Daarnaast kunnen wij met de SBG-app QR-codes genereren om uw aanbod op externe websites of kranten te plaatsen, met de link naar de SBG-app. Zo hoeft u maar eenmalig de activiteit aan te maken en kunt u deze op verschillende plekken d.m.v. de QR-code linken naar de SBG-app.

Maak jij al gebruik van de mogelijkheden van de SBG-app?

Meer informatie of ondersteuning via info@lansingerlandbeweegt.nl.

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: