Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Samen voor een gezondere sportomgeving

Door Lansingerland

JOGG-Teamfit – samen voor een gezondere sport
JOGG-Teamfit is een werkwijze  van JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst). JOGG vindt dat ieder kind recht heeft op een gezonde toekomst en dat begint bij de omgeving. Sportverenigingen zijn daar een onderdeel van. De JOGG-Teamfit coach begeleidt sportlocaties kosteloos bij hun weg naar een gezondere sportomgeving.

De Teamfit coaches adviseren op de thema’s gezondere voeding, rookvrij en verantwoord alcohol schenken. JOGG-Teamfit werkt hiervoor samen met o.a. het Voedingscentrum (Richtlijn Gezondere Eetomgevingen), ANR (Alliantie Nederland Rookvrij), NOC*NSF en diverse sportbonden.

Sportief het lekkerst!

Na een goede training of fanatieke wedstrijd gaat er niets boven samen nagenieten in de kantine. Met lekker eten natuurlijk en voor ieder wat wils! JOGG-Teamfit zet zich in voor een gezondere sportomgeving, onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken.

JOGG-Teamfit coaches weten wat er speelt binnen verenigingen, welke uitdagingen er liggen en hoe daarmee om te gaan. Samen met deze coach bepaalt de vereniging welke ‘Challenges’ de vereniging aan gaat. Er wordt een team samengesteld binnen de vereniging die enthousiast aan de slag gaat met het creëren van een gezondere sportomgeving. Vaak maken kleine veranderingen al een groot verschil. Bijvoorbeeld door de gezondere producten in de kantine beter in het zicht te leggen of de ongezonde producten iets duurder te maken.

JOGG-Teamfit in de Buurt

JOGG-Teamfit is er nu ook in de buurt! Naast sportverenigingen komt de jeugd ook veel op andere locaties zoals speeltuinen, kinderboerderijen, jongerencentra en buurthuizen. De JOGG-Teamfit coach komt op aanvraag kosteloos langs om uw locatie te adviseren op het thema voeding.

Voor meer informatie en de aanmeldingsprocedure kunt u terecht op: https://jogg-teamfit.nl/ of neem direct contact op met de JOGG-Teamfit coach Zuid-Holland:
Chiara Hildebrand
Chiara.Hildebrand@teamfit.nl
06 144 896 38


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: