Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank

Geschreven door:

Dordt Sport

Ledenwerving

Ledenwerving

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Lees meer

Accommodaties

Accommodaties

Accommodatie is een belangrijk en actueel thema. Bijvoorbeeld als de accommodatie in eigen beheer van de club is, heeft het beleid op dit gebied vrijwel altijd grote invloed op de financiƫle situatie van de club. Maar ook wanneer een accommodatie wordt gehuurd van bijvoorbeeld de gemeente heeft u te maken met bv wet- en regelgeving of aanverwante thema's als de gezonde kantine, duurzaamheid en hoge energiekosten.

(Deetos/Snel.QLS)

Lees meer

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek

Ook in Dordrecht vieren we de Nationale Sportweek! We willen zo veel mogelijk mensen inspireren om een leven lang te genieten van plezier van sport. Tijdens deze week gaan we dus lekker met zijn allen sporten en bewegen. Van 15 tot en met 24 september zetten dit jaar verschillende sportaanbieders hun deuren open. Kortom, een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?!

Lees meer

Sportvisie 2030 in Dordrecht

Sportvisie 2030 in Dordrecht

Sporten geeft plezier en een gevoel van trots. Het is goed voor je gezondheid, het geeft energie en het gevoel dat je meedoet. Ook verbindt het mensen. Daarom vinden we het belangrijk dat er zo veel mogelijk Dordtenaren in beweging komen. Er sporten al veel mensen, maar we willen meer!

Lees meer
Meer weten?

Meer weten?

Mail naar @dordrecht.nl
Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk!