Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank

Geschreven door:

Sport in Deventer

Sport & Corona

Sport & Corona

De maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben een grote impact op de samenleving en de sport. Zowel landelijk als lokaal zijn er consequenties. Klik hier om naar de meest recente informatie over de coronamaatregelen en de toepassing op sport in de gemeente Deventer te gaan.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sportbedrijf Deventer en de gemeente Deventer via het e-mailadres: sportievevereniging@sportbedrijfdeventer.nl

Lees meer

Bestuur & organisatie

Bestuur & organisatie

Bestuurders van sportclubs en stichtingen en sportschoolhouders zijn de mensen met visie en met heldere ideeën over waar de sportvereniging naartoe moet. Echter komt er bij het besturen van een sportvereniging in de praktijk ook veel kijken. Neem bijvoorbeeld de AVG wetgeving, het uitstippelen van het beleid van de sportvereniging of het veilig sportklimaat.

Lees meer

Sportstimulering & ledenwerving

Sportstimulering & ledenwerving

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Lees meer

Accommodatie

Accommodatie

Hier vindt u alle informatie rondom sportaccommodaties in de gemeente Deventer. Denk hierbij aan een overzicht van alle sportaccommodaties en aanverwante thema's als de gezonde kantine, duurzaamheid en afvalbeleid.

Lees meer

Financiën

Financiën

Financiën, er valt veel te winnen wanneer u weet waar u het zoeken moet. Denk bijvoorbeeld aan subsidieregelingen die er voor sportverenigingen zijn (lokaal, provinciaal, landelijk), crowdfunding en sponsoring.

Lees meer

Clubsupport

Clubsupport

In de gemeente Deventer zijn diverse organisaties, zoals Sportbedrijf Deventer, Kunstcircuit en de gemeente Deventer, die ondersteuning bieden aan sportverenigingen op diverse manieren en thema's.

Lees meer
Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Neem contact op met Sport in Deventer via