Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Kennisbank

Geschreven door:

Sport in Deventer

Bestuur & organisatie

Bestuur & organisatie

Bestuurders van sportclubs en stichtingen en sportschoolhouders zijn de mensen met visie en met heldere ideeën over waar de sportvereniging naartoe moet. Echter komt er bij het besturen van een sportvereniging in de praktijk ook veel kijken. Neem bijvoorbeeld de AVG wetgeving, het uitstippelen van het beleid van de sportvereniging of het veilig sportklimaat.

Lees meer

Sportstimulering & ledenwerving

Sportstimulering & ledenwerving

Ledenwerving is een belangrijk thema voor sportverenigingen en andere sportaanbieders. Hierbij wordt ook steeds vaker de koppeling met sportstimulering gezocht en het opstarten van sportaanbod voor specifieke doelgroepen.

Lees meer

Accommodatie

Accommodatie

Accommodatie is een belangrijk en actueel thema. Bijvoorbeeld als de accommodatie in eigen beheer van de club is, heeft het beleid op dit gebied vrijwel altijd grote invloed op de financiële situatie van de club. Maar ook wanneer een accommodatie wordt gehuurd van bijvoorbeeld de gemeente heeft u te maken met bv wet- en regelgeving of aanverwante thema's als de gezonde kantine, duurzaamheid en afvalbeleid.

Lees meer

Financiën

Financiën

Financiën, er valt veel te winnen wanneer u weet waar u het zoeken moet. Er zijn uiteenlopende financiële regelingen waar u als club gebruik van kunt maken. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gangbare regelingen. De regelingen zijn op 2 manieren ingedeeld. Zo kunt u zoeken op “de wijze van geld genereren” en op “het doel van de regeling”.  De verenigingsadviseurs van Sportbedrijf Deventer kunnen u ondersteunen bij het doen van uw aanvraag. Neem contact met hen op om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees meer

Clubsupport

Clubsupport

In de gemeente Deventer zijn diverse organisaties, zoals Sportbedrijf Deventer, Kunstcircuit en de gemeente Deventer, die ondersteuning bieden aan sportverenigingen op diverse manieren en thema's.

Lees meer
Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer