Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rookvrije sportaccommodatie

Door Sport in Deventer

Steeds meer sportverenigingen hebben hun accommodatie volledig of voor een deel rookvrij gemaakt. Ook in de gemeente Deventer zijn diverse verenigingen die hier al mee bezig zijn. Voor verenigingen die hier ook mee aan de slag willen, zijn er verschillende tools beschikbaar. 

Speciaal voor sportverenigingen, speeltuinverenigingen en andere organisaties die bewegen hoog in het vaandel hebben staan, hebben Deventer gaat voor gezond, Sportbedrijf Deventer en andere samenwerkingspartners in voorjaar 2020 een bijeenkomst over het rookvrij maken van de accommodatie georganiseerd. Klik hier voor meer informatie en tools wat het betekent om met dit thema aan de slag te gaan. 

Rookvrij sporten op jouw sportclub?
Steeds meer sportverenigingen hebben hun accommodatie volledig of voor een deel rookvrij gemaakt. Voorbeelden zijn SV Colmschate'33, Deventer Hockey Vereniging en AV Daventria 1906. Wilt u ook bezig met het rookvrij maken van uw sportaccommodatie? Neem contact op met de verenigingsondersteuners van Sportbedrijf Deventer. Zij kunnen u hierbij verder helpen. 

Gratis materialen voor verenigingen
De Rookvrije Generatie stelt aan verenigingen die hun accommodatie (deels) rookvrij willen maken gratis borden ter beschikking. Klik hier om de materialen te vinden die je nodig hebt om een rookvrije sportaccommodatie te realiseren. 

 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: