Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Sportparkmanagement sportpark De Vijfhoek

Door Sport in Deventer

SV Colmschate'33, Koninklijke UD, DHV & Salland CC

Sportpark de Vijfhoek is een samenwerking ontstaan tussen deverschillende verenigingen op het sportcomplex “De Vijfhoek”, t.w. SV Colmschate ‘33, Deventer Hockey Vereniging, Salland Cricket Club en Koninklijke UD. Met de financiering willen de verenigingen verschillende activiteiten organiseren op het sportcomplex. Deze activiteiten willen ze aanbieden voor verschillende doelgroepen (jongeren, ouderen, alleen gaanden (1 of 2-persoons huishoudens) en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt).

Daarnaast willen de verenigingen het bedrijfsleven en onderwijs aan het sportpark binden door het organiseren van activiteiten. Te denken valt aan de direct gerelateerde sporten (hockey, cricket, voetbal) maar ook aan activiteiten die passen bij de verschillende doelgroepen (bv. senioren – biljarten/kaarten of bedrijfsleven - teambuilding). Dit alles ter ondersteuning van de naamsbekendheid en binding met de wijk van het sportpark. Met het project willen ze de mogelijkheid die het sportcomplex heeft in de wijk, beter en meer onder de aandacht brengen als open sportpark. Omdat de naamsbekendheid onvoldoende is in de wijk, starten de verenigingen vanaf 2e week maart 2022 met een campagne gericht op het ‘introduceren’ van het sportpark. Het doel is om jaarlijks min. 4 (grote) activiteiten te organiseren, gericht aan de doelgroepen (Rutgers, 2022). 

Voordelen Sport- en Beweegakkoord
Door de sportieve buurt dag zijn de eerste samenwerkingen tot stand gekomen tussen de wijk professionals en het sportpark om activiteiten te organiseren op ons sportcomplex. Daarnaast zijn er diverse bewoners uit de wijk heel gericht naar het sportpark gekomen om kennis te maken met activiteiten die op dit moment georganiseerd worden.

 

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: