Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Outdoorsporten

Door Sport in Deventer

Deventer Kano Vereniging

Bij de Deventer kanovereniging spelen de hoofdactiviteiten zich af in de warme maanden. De kano vereniging wilde graag een uitbreiding van outdoor sporten, denk hierbij aan mountainbiken, boogschieten en kamperen op de vereniging.

Binnen dit project bouwt DKV een hechte community van actieve jonge professionals die outdoor sport gaan beoefenen. Het karakter van alle activiteiten is ook alleen outdoor, waarbij het terrein van de vereniging gaat functioneren als thuishaven. Het programma wordt opgebouwd met wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten. Het sportakkoord zorgt ervoor dat er een programmacoördinator kan worden ingesteld om deze activiteiten te organiseren (Littooij, 2022).

Voordelen Sport- en Beweegakkoord
Door het sport- en beweegakkoord heeft de vereniging het outdoor sportaanbod kunnen verbreden. Door de financiering van het akkoord heeft de vereniging een programmacoördinator kunnen inhuren waardoor de activiteiten vormgegeven en uitgevoerd konden worden.

 

De Deventer Kano Vereniging timmert met de kanopolo flink aan de weg!

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: