Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

School & Sport - Deventer Hockey Vereniging

Door Sport in Deventer

Deventer Hockey Vereniging

Hockey vereniging Deventer is met de financiering van het akkoord de lagere klassen van de basisschool gaan betrekken bij de sport. Hiervoor hebben ze trainers ingezet die overdag op lagere scholen en op de club zelf clinics geven. Met deze clinics willen ze kinderen kennis laten maken met de sport en met bewegen.

Tijdens de clinics maken de kinderen niet alleen kennis met de sport, maar trainen ze ook hun motoriek. De clinics vinden de eerste paar keer plaats op de school zelf om de kinderen kennis te laten maken en ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Daarna komen ze een keer naar de vereniging toe om op locatie een clinic te volgen. Sinds kort werkt de hockeyvereniging samen met de volleybalvereniging waardoor ze meer verschillende clinics kunnen aanbieden.

Voordelen Sport- en Beweegakkoord
De financiering heeft ervoor gezorgd dat de vereniging betaalde trainers kon inzetten, waardoor de clinics konden worden uitgevoerd.

Verbeterpunten Sport- en Beweegakkoord
De financiering is eenmalig, zodra de financiering stopt kunnen de trainers niet meer worden betaald. Daarom ook een hulpvraag voor in de toekomst om van een eenmalige injectie iets duurzamers te maken.

 

De Deventer Hockey Vereniging laat kinderen op basisscholen in de gemeente Deventer kennismaken met hockey in de gymles en vervolgens bij de vereniging zelf!

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: