Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Professionalisering kader & sportaanbod

Door Sport in Deventer

SV Schalkhaar

SV Schalkhaar is een sportvereniging die voetbal, handbal, joules de boel en biljarten aanbiedt. Met de financiering van het Sport- en Beweeg akkoord wil de vereniging de beach velden ook gebruiken voor andere sport doeleinden. Denk hierbij aan volleybal, voetbal en mixtoernooien. Daarnaast wil de vereniging de breedtesport versterken en
meer ondersteuning bieden aan ouders die de trainingen verzorgen.

Voordelen Sport- en Beweegakkoord
De financiering van het sportakkoord ondersteunt in het begeleiden van trainers en bied een eenmalige boost om het project vorm te geven.


Verbeterpunten Sport- en Beweegakkoord
Het was bij de vereniging onbekend dat het akkoord kon worden aangevraagd. De vereniging was pas op de hoogte van het sport- en beweegakkoord toen het werd benoemd in een bijeenkomst bij GAE. De vereniging had wel een mail ontvangen over de mogelijkheden van het akkoord, maar vond deze mail niet uitnodigend om te lezen. Met meer tekst en uitleg onstond gelijk veel enthousiasme en werd er een financiële injectie aangevraagd.

 

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: