Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Volwassenen (18-65 jaar)

Door Dordt Sport

Sporten is belangrijk voor iedereen. Om te ontspannen, zorgen te vergeten en zinnen te verzetten. Een klein beetje extra beweging zorgt al voor het verschil. Bij sportclubs in de gemeente Dordrecht zijn veel mogelijkheden voor inwoners om te sporten. Inwoners kunnen deze informatie vinden op www.dordtsport.nl. 

Wandelen?
Wandelen is erg gezond. Door iedere dag bijvoorbeeld 3500 stappen te lopen verlaagt het risico op diabetes met 29%. En elke dag één uur wandelen verlaagt het risico op obesitas met wel 50%. Vind je het fijn om met een groep of onder begeleiding te wandelen? Dan kan dat! Er zijn verschillende initiatieven waarbij je je kunt aansluiten in Dordrecht. Bekijk hier het aanbod voor volwassenen.

Als club activiteiten plaatsen voor volwassen?
Maak een clubprofiel aan (in Clubbase), plaats het aanbod van jouw club voor volwassen. Het is daarna zichtbaar voor alle inwoners om via jouw club aan te melden voor bepaalde activiteiten.
Ben je niet bekend met Clubbase? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar de sportregisseur van jouw gebied. We helpen je graag verder.

Wat levert het op?
Potentiële deelnemers en/of vrijwilligers voor jouw vereniging en zichtbaarheid van jouw club.

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: