Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Aangepast sporten

Door Dordt Sport

We zetten ons in voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod op het gebied van aangepast sporten. Dit doen we op verschillende manieren.

Als club activiteiten plaatsen voor aangepast sporten?
Maak een clubprofiel aan (in Clubbase), plaats het aanbod van jouw club voor aangepast sporten. Het is daarna zichtbaar voor alle inwoners om via jouw club aan te melden voor bepaalde activiteiten. Ben je niet bekend met Clubbase? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar de sportregisseur van jouw gebied. We helpen je graag verder.

Lees hieronder de mogelijkheden vanuit de gemeente: 

  • We helpen sportverenigingen en -aanbieders in het opzetten of het behouden van een aangepast aanbod op hun club. Hierin kijken we onder andere naar de leeftijdsgroep en de type beperking.
  • Dordt Sport werkt samen met speciaal onderwijs scholen. We verbinden scholen aan verschillende sportaanbieders. Zo maken leerlingen kennis verschillende soorten sporten. Hiermee hopen we dat er leerlingen zijn die een sport vindt die bij ze past. Ook hopen we dat leerlingen deze sport zullen blijven doen.
  • We werken samen met Uniek Sporten.

Neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied om aan te sluiten en/of meer informatie te ontvangen. 

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: