Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jongste jeugd (0-6 jaar)

Door Dordt Sport

Wil jij de jongste jeugd laten kennismaken met jouw sportaanbod? Dat kan!

Als club activiteiten plaatsen voor de jongste jeugd?
Maak een clubprofiel aan (in Clubbase), plaats het aanbod van jouw club voor de jongste jeugd (0-6 jaar). Het is daarna zichtbaar voor alle inwoners om via jouw club aan te melden voor bepaalde activiteiten. Ben je niet bekend met Clubbase? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar de sportregisseur van jouw gebied. We helpen je graag verder.

Doe mee aan de volgende activiteiten en projecten om sportaanbod onder de aandacht te brengen bij kinderen tussen de 0 en 6 jaar:

  • Beweegalliantie Kinderopvang: De sportclubs OKK, DVO en Sparta organiseren het vervolg van de methodiek 'bewegen met Nijntje.'
  • Alliantie KNGU: De sportclubs OKK, DVO en Sparta bieden het Nijntje-beweegdiploma aan. Het KNGU zorgt voor de scholingen van de betrokkenen (KDV, gymnastiekvereniging, Fitmakers).
  • Alliantie Nijntje op het ijs: De sportclubs LIONS en DDD werken samen met Sparta, OKK en DVO, het KNGU, KNSB en DordtSport om een programma te ontwikkelen voor de jongste jeugd op het ijs.
  • Sportbonden: De sportbonden organiseren sportaanbod speciaal voor kinderen tussen de 0 en 6 jaar. Denk aan volleybal speeltuin, kangoeroe korfbal, nijntje bewegen, etcetera.

Neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied om aan te sluiten en/of meer informatie te ontvangen. 

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: