Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Jeugd (6-12 jaar)

Door Dordt Sport

De jeugd kan in de gemeente Dordrecht kennismaken met sportverenigingen en andere sportaanbieders op verschillende manieren en in verschillende projecten.

Als club activiteiten plaatsen voor kinderen?
Maak een clubprofiel aan (in Clubbase), plaats het aanbod van jouw club voor kinderen (6-12 jaar). Het is daarna zichtbaar voor alle inwoners om via jouw club aan te melden voor bepaalde activiteiten. Ben je niet bekend met Clubbase? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar de sportregisseur van jouw gebied. We helpen je graag verder.

Doe mee aan de volgende activiteiten en projecten om sportaanbod onder de aandacht te brengen bij kinderen in het basisonderwijs van de leeftijd 6-12 jaar.

  • Doet jouw club al mee aan Sporten met Luuk? Op dit platform kun je sportactiviteiten voor kinderen tussen de 6-12 jaar aanmelden.
  • Staat jouw club al op de Schoolsport kalender? Via de Schoolsport kalender kun je samen met Dordt Sport een eigen schoolsportevenement organiseren.
  • Wil jouw club beginnen met Trainersbegeleiding? Sporters en trainers die sportplezier ervaren en zich kunnen ontwikkelen, blijven langer bij de club. Om die reden zijn we gestart met Clubkadercoaching. De clubkadercoach helpt onder meer met trainersbegeleiding. Een clubkadercoach kan een sportclub helpen bij het ontwikkelen, uitvoeren en in stand houden van blijvende trainersbegeleiding. Daarmee bevorderen we een positief sportklimaat.

Neem contact op met de sportregisseur uit jouw gebied om aan te sluiten en/of meer informatie te ontvangen. 

Gerelateerd

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: