Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Workshops en masterclasses voor bestuurders

Door NOC*NSF

Een sportclub besturen met een visie, heldere keuzes en in goed contact met de leden is niet zo makkelijk. Er speelt veel op de club. Hoe zorg je voor voldoende aanwas van vrijwilligers? Hoe communiceer je duidelijk naar je leden? Hoe houd je de club toegankelijk en gezond, ook financieel? Of wat kun je realiseren op het gebied van duurzaamheid? Via workshops en masterclasses bieden we je inzichten en inspiratie rondom specifieke thema’s die leven binnen jouw bestuur.

Tijdens de workshops en masterclasses ontmoet je andere clubbestuurders en ga je onder leiding van een ervaren docent dieper in op een thema. Het doel is om uitdagingen te bespreken, nieuwe inzichten op te doen en die toe te passen binnen de club. Altijd staat de behoefte en de hulpvraag van de club centraal. Per thema wordt besproken hoe het nu gaat, wat er beter kan en hoe je aan de slag kunt.

Hieronder vind je een overzicht van veelvoorkomende thema's:

Bekijk het overzicht van alle opleidingen op Clubbase.

Een aanvraag doen? Neem contact op met je clubondersteuner
We adviseren om samen met je clubondersteuner (via de sportbond, de gemeente of lokale sportservice) een aanvraag te doen. Hij of zij kan meerdere bestuurders in jouw regio of sporttak bij elkaar brengen. Want van elkaar leer je meer. Weet je niet bij wie je moet zijn? Neem dan contact op met support@nocnsf.nl

E-learnings

Naast workshops en masterclasses kun je ook zelfstandig online aan de slag via e-learnings. Zo zijn er de e-learnings Code Goed Sportbestuur en Vrijwilligersmanagement.

E-learning Code Goed Sportbestuur

Deze e-learning biedt praktische richtlijnen voor goed bestuur op het gebied van verantwoordelijkheid, democratie, maatschappij en transparantie. Meer info.

E-learning Vrijwilligersmanagement

Deze e-learning biedt praktische handvatten om een goed georganiseerd en enthousiast vrijwilligersteam te creëren! Meer info.

Bekijk het overzicht van e-learnings op Clubbase.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: