Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

E-learning Vrijwilligersmanagement

Door NOC*NSF

Effectief vrijwilligersmanagement vormt de sleutel tot betrokken, actieve leden en een krachtige vrijwilligersorganisatie binnen de club. De e-learning Vrijwilligersmanagement biedt praktische handvatten om een georganiseerd en enthousiast vrijwilligersteam te creëren. Ontdek de huidige stand van zaken en ontvang concrete verbeterpunten voor een krachtig vrijwilligersbeleid.

Waaruit bestaat de e-learning?

De e-learning biedt inzicht in wat huidige en potentiële vrijwilligers motiveert. Daarnaast krijgen deelnemers een nieuwe kijk op taken en functies die cruciaal zijn voor het soepel laten draaien van de vereniging.

De e-learning start met een zelfscan van de club, gevolgd door drie onderdelen:

  1. Vrijwilligers in kaart gebracht;
  2. Mensen in beeld;
  3. Vrijwilligersmanagement verankeren.

Elk onderdeel wordt geïntroduceerd met een video, een interactieve oefening en een handige invultool. Je kunt zelf bekijken welke onderdelen interessant zijn voor jouw club.

Praktische informatie

Elk onderdeel duurt ongeveer één uur. Het afronden van de e-learning hoeft niet in één keer; het is mogelijk om vaker terug te keren om verschillende onderdelen van de e-learning te doen. Om te beginnen met de e-learning, kunnen geïnteresseerden zich registreren op de online omgeving Flowsparks, waar ze toegang krijgen tot de leeromgeving en de e-learning kunnen starten.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: