Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Programma's

 • Algemeen

  • Wat is het verschil tussen een platform en een initiatief?

   Het verschil tussen een platform en initiatief is dat een club voor een platform aanbod kan aanmaken en voor een initiatief niet. Elk programma heeft een eigen beschrijving van wat het programma voor jouw sportclub kan betekenen. 

 • Platformen

  • Welke platformen zijn er?

   Op www.clubbase.nl/programma-s zie je welke platformen er zijn waar jouw sportclub aan kan meedoen. Hier lees je ook per platform wat de deelname hieraan voor jouw sportclub kan betekenen.

  • Aan welke platformen kan ik meedoen?

   Afhankelijk van de sporten die jouw sportclub aanbiedt en de trainingslocatie(s) waar het aanbod van jouw club plaatsvindt, kan je wel of niet meedoen met een platformZie hieronder twee voorbeelden.  

   Als jouw club alleen schaatsactiviteiten aanbiedt, kan mee worden gedaan met het platform Ga Schaatsen en niet met het platform Open Golfdagen. Als jouw club alleen activiteiten aanbiedt in Deventer, kan mee worden gedaan aan het platform Sport in Deventer en niet  met het platform SportOn (Rotterdam) 

  • Waarom kan ik niet meedoen aan alle initiatieven?

   Als jouw aanbod niet overeenkomst met de voorwaarden (bijvoorbeeld qua sport of locatie) van een platform kan deze niet worden geselecteerd.

  • Zijn er kosten verbonden aan het meedoen met een platform?

   Nee, aan het meedoen met een platform zijn geen kosten verbonden. 

  • Waar kan ik zien aan welke platformen mijn club meedoet?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via Mijn Clubbase, kan je via het tabblad platformen zien aan welke platformen jouw club meedoet. 

  • Waar kan ik de platformen zien waar ik aan mee heb gedaan?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via Mijn Clubbase, kan je via het tabblad platformen zien aan welke platformen jouw club heeft meegedaan. 

  • Ik heb een vraag over een specifiek platform, waar vind ik meer informatie?

   Op www.clubbase.nl/programma-s zie je welke platformen er zijn waar jouw sportclub aan meedoet, aan mee kan doen en aan mee heeft gedaan. Door op de beknopte informatie naast het logo van het betreffende platform te klikken kom je op de informatiepagina over het platform. Voor extra informatie kan ook op de vermelde website geklikt worden. 

  • Waarom is de sportactie Proef de sport voortijdig beëindigd?

   Het kabinet heeft dinsdag 13 oktober ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd. Boven de achttien jaar is sporten in teamverband niet mogelijk en kleedkamers en kantines zijn dicht. Sportclubs hebben hun handen vol met het toepassen van de nieuwe maatregelen. Het ontdekken van nieuwe sporten op sportclubs past niet bij een gedeeltelijke lockdown, die erop gericht is om reisbewegingen en sociaal contact zo veel mogelijk te beperken. Dit alles maakt het aanbieden van sport voor de sportactie ‘Proef de sport’ nog maar zeer beperkt mogelijk. Albert Heijn en NOC*NSF zijn hierdoor genoodzaakt om de sportactie ‘Proef de sport’ voortijdig te beëindigen. Gezondheid en veiligheid staan voorop.

  • Wat betekent de voortijdige beëindiging van de sportactie voor mijn club?

   Om de sportactie goed af te sluiten vragen we je het volgende te doen:

   • Beslis of je de proeflessen waar deelnemers zich reeds voor aangemeld hebben nog door laat gaan (indien dat mag binnen de nieuwe maatregelen). Informeer de deelnemers hierover via de mail. Dan is het voor hen duidelijk wat er gaat gebeuren.  
   • Houd een lijst bij van deelnemers die niet meer aan de proefles(sen) kunnen deelnemen en nodig hen, zodra de coronaregels dit weer toelaten, uit om alsnog deel te nemen aan een proefles bij jou op de club. Zo houd je het contact met geïnteresseerde sporters warm.
   • Je hoeft je huidige sportaanbod op Clubbase niet zelf te annuleren. Wij passen op 15 oktober het platform ‘Proef de sport’ zo aan dat niemand meer proeflessen kan boeken.
   • Je ontvangt binnenkort een korte enquête waarin je jouw ervaringen kunt delen over de sportactie Proef de sport
 • Initiatieven

  • Welke initiatieven zijn er?

   Op www.clubbase.nl/programma-s zie je welke initiatieven er zijn waar jouw sportclub aan kan meedoen. 

  • Waarom kan ik niet meedoen aan alle initiatieven?

   Als jouw aanbod niet overeenkomst met de voorwaarden (bijvoorbeeld qua sport of locatie) van een platform kan deze niet worden geselecteerd. Zie hieronder twee voorbeelden.

  • Aan welke initiatieven kan ik meedoen?

   Afhankelijk van de sporten die jouw sportclub aanbiedt en de trainingslocatie(s) waar het aanbod van jouw club plaatsvindt, kan je wel of niet meedoen met een initiatief. Zie hieronder twee voorbeelden. 

  • Zijn er kosten verbonden aan het meedoen met een initiatief?

   Nee, aan het meedoen met een initiatief zijn geen kosten verbonden. 

  • Waar kan ik zien aan welke initiatieven mijn club meedoet?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via ‘Mijn Clubbase’, kan je via het tabblad initiatieven zien aan welke platformen jouw club meedoet. 

  • Waar kan ik de initiatieven zien waar ik aan mee heb gedaan?

   Binnen het onderdeel Programma’s, te bereiken via ‘Mijn Clubbase’, kan je via het tabblad initiatieven zien aan welke platformen jouw club heeft meegedaan. 

  • Ik heb een vraag over een specifiek initiatief, waar vind ik meer informatie?

   Binnen het onderdeel Programma’s (te bereiken via ‘Mijn Clubbase) zie je welke platformen en initiatieven er zijn waar jouw sportclub aan meedoet, aan mee kan doen en aan mee heeft gedaan. Om te zien welke initiatieven voor jou relevant zijn klik je in het midden onder Programma’s op initiatieven. Door op de beknopte informatie naast het logo van het betreffende initiatief te klikken kom je op de informatiepagina over het initiatief. Voor extra informatie kan ook op de vermelde website geklikt worden. 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: