Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Algemeen

 • Algemeen

  • Wat is Clubbase?

   Clubbase is dé omgeving waar jouw club gemakkelijk activiteiten en lesreeksen aan kan maken en via diverse programma’s en initiatieven vanuit bijvoorbeeld sportbonden en gemeentes sporters op eenvoudige wijze kennis laten maken met jouw club en sport. In deze tutorial laten we zien en vertellen we je wat elk Clubbase onderdeel inhoudt en voor jou als sportclub kan beteken.

  • Waarom moet ik mijn club aanmelden bij Clubbase?

   Er zijn meerdere reden waarom je jouw sportclub kan aanmelden bij Clubbase.

   • Als je jouw club aanmeld bij Clubbase heb je de mogelijkheid om jouw sportclub zichtbaar te maken op diverse platformen, zoals Sport.nl met maandelijks 30.000 bezoekers die op zoek zijn naar een sport en sportclub die bij hen past.
   • Via Clubbase meld je jouw club met één druk op de knop aan voor de Nationale Sportweek, de Sportactie ‘Proef de sport’ en andere landelijke, lokale en sportspecifieke sportcampagnes. Bekijk hier welke campagnes voor jouw club relevant zijn.
   • Via Clubbase vind je instrumenten die je als club direct kan inzetten, zoals de e-learning Verantwoord Alcohol schenken, het stappenplan grensoverschrijdend gedrag en verschillende promotietools, waarmee je snel en eenvoudig promotiemateriaal maakt om jouw (sport)aanbod en/of jouw sportclub zelf te promoten.
  • Hoe meld ik mijn club aan bij Clubbase

   Op de homepagina vind je direct de knop om jouw club aan te melden bij Clubbase. Vervolgens wordt je stapsgewijs meegenomen in wat je moet doen om jouw sportclub aan te melden en te profiteren van alle functionaliteiten van Clubbase. In deze tutorial laten we zien en vertellen we je hoe je jouw sportclub kunt aanmelden voor Clubbase

  • Zijn er kosten verbonden als ik mijn club wil aanmelden in Clubbase?

   Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een clubprofiel. 

  • Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

   Je kan meerdere e-mails ontvangen, bijv. vanuit Clubbase zelf of een platform of initiatief waar je aan meedoet. Er zijn e-mails die automatisch worden verstuurd, bijv. om je te informeren over de inschrijvingen op jouw aanbod. Ook zijn er e-mails die handmatig worden verstuurd, bijv. om je op de hoogte te houden van nieuwe Clubbase functionaliteiten of extra informatie over een platform of initiatief waar jouw club aan meedoet. Je kan jezelf alleen uitschrijven voor automatische e-mails als je bijv. jouw club afmeld voor een platform of initiatief of als je jezelf als beheerder uit Clubbase verwijdert. Het ontvangen van handmatige e-mails van een platform of initiatief waar je aan meedoet, kan je op de betreffende pagina binnen het onderdeel Programma’s beheren. Je kan jezelf tevens onderaan de betreffende mail uitschrijven.  

  • Ik heb geen KvK-nummer, hoe kan ik mij aanmelden bij Clubbase?

   Dat is helaas niet mogelijk. Clubbase is er voor allerlei soorten sportaanbieders, van de traditionele sportvereniging tot het fitnesscentrum en van de fysio tot de zzp'er die bootcamp aanbiedt. Enige vereiste is dat de sportaanbieder een KvK-nummer heeft.

  • Hoe kan ik mijn club verwijderen uit Clubbase?

   Het is niet mogelijk om je club te verwijderen. Afmelden bij de verschillende platformen waar je aan deelneemt is wel mogelijk. Hierdoor is je club op deze platformen niet meer zichtbaar. Ook kan je alle beheerders verwijderen, waardoor de club niet meer actief is. Indien wenselijk kan je via NOC*NSF Sport Support de betaalgegevens van jouw club laten weghalen.  

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: