Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Er staan personen op de wachtrij, wat nu?

Als er mensen op de wachtrij staan, betekent dit dat het betreffende sportaanbod vol zit én deze mensen expliciet hebben aangegeven interesse te hebben in het betreffende sportaanbod. In het aanbodoverzicht kan je zien om welk sportaanbod het gaat. Speel snel in op deze behoefte! Hoe? Stel meer plekken beschikbaar voor de betreffende activiteit. Is dat niet mogelijk kan je een nieuwe en vergelijkbare activiteit aanmaken. 

Goed om te weten: 

  • Mensen op de wachtrij krijgen automatisch een melding als een reeds ingeschreven deelnemer zich uitschrijft 
  • Als jouw sportclub meer plekken beschikbaar stelt, krijgen de mensen op de wachtrij automatisch een melding om zich definitief in te schrijven. Let op: dat zij zichzelf op de wachtrij hebben gezet, betekent niet dat er een plek voor hen is gereserveerd.  
  • Als je een nieuwe en vergelijkbare activiteit aanmaakt, informeer dan de mensen op de wachtrij hierover. Zij kunnen zich dan inschrijven voor deze nieuwe activiteit. Je vindt hun contactgegevens bij de deelnemers van betreffende activiteit.  
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: