Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Financiën

Door Sport in Deventer

Financiën, er valt veel te winnen wanneer u weet waar u het zoeken moet. Er zijn uiteenlopende financiële regelingen waar u als club gebruik van kunt maken. Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest gangbare regelingen. De regelingen zijn op 2 manieren ingedeeld. Zo kunt u zoeken op “de wijze van geld genereren” en op “het doel van de regeling”.  De verenigingsadviseurs van Sportbedrijf Deventer kunnen u ondersteunen bij het doen van uw aanvraag. Neem contact met hen op om te vragen naar de mogelijkheden.

Veel beslissingen en beleidskeuzes hebben invloed op de financiële situatie van clubs en sportaanbieders. Veel vaste kostenposten kunnen een flinke aanslag op de reserves van de club betekenen. Ook als het een club voor de wind gaat, is een verantwoord financieel beleid van levensbelang. Een penningmeester houdt overzicht en grijpt in waar nodig, maar ook de penningmeester weet niet alles en is gebaat bij bruikbare tips en advies om de club financieel gezond te houden. Een aantal van dit tips en adviezen vindt u hier. 

Binnen dit thema

Meer weten?

Meer weten?

Neem dan contact op met Sport in Deventer via
clubbase@sportindeventer.nl 


Of meld u aan voor de nieuwsbrief.
Zo blijft u steeds op de hoogte van het laatste nieuws voor sportclubs in Deventer