Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabobank Clubsupport

Door Sport in Deventer

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van het resultaat van de Rabobank investeren zij in de maatschappij met verschillende support acties voor verenigingen. 

Rabobank investeert een deel van haar winst in de maatschappij. Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst). Rabobank clubsupport is een jaarlijks terugkerende campagne. Daarnaast kunnen leden van de Rabobank elk jaar stemmen op hun drie favoriete clubs. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. 


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: