Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Spek je clubkas

Door Sport in Deventer

Met "spek je clubkas" acties kan zowel geld voor het goede doel als voor de club gegenereerd worden. Een win-win situatie dus! Zowel een goed doel als jouw club kunnen er sterker van worden. 

Scoor voor je club 

Scoor voor je Club kan clubs in Nederland eenvoudig aan structurele inkomsten helpen. Doordat de achterban van de clubs lokaal geld gaan besteden, sparen zij automatisch euro’s voor de club én voor zichzelf. Zo spaar je 1% bij de SPAR in Deventer en bij andere deelnemende winkels zelfs 10%! Dat betekent dat jouw club met minimale inspanning elke maand geld op de rekening gestort krijgt. Wil jouw club ook op deze wijze scoren? Lees dan verder hoe het werkt  Clubs - Scoor voor je Club

Salland Verzekeringen Clubactie

Door de Salland Verzekeringen Clubactie profiteren leden van sportclubs van een aantrekkelijke korting op de zorgpremie bij Salland. Maar ook de club wordt er beter van. Stappen leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club? Dan strijkt de club na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op.

Meld op tijd aan, want alleen in november en december kan er van zorgverzekering gewisseld worden. Salland Zorgverzekeringen faciliteert in de promotie van de actie. Dus geen extra belasting op de vrijwilligers. Klik hier om mee te doen met de Salland Verzekeringen Clubactie.

Grote Clubactie

Eén keer per jaar is de Grote Clubactie in het land. Het idee is heel simpel: Leden verkopen loten van €3,- per stuk. 80% van de opbrengst (dus €2,40 per lot) gaat direct naar de club. De lotenkopers maken vervolgens kans op mooie prijzen met een winkans van 1 op 10. In 2022 was de 50e editie! Meedoen kan via: https://www.clubactie.nl/

Support Actie

Op zoek naar structurele inkomsten voor uw vereniging? De Grote Clubactie is er nu ook in een structurele vorm. Door deel te nemen aan de Supportactie dingen spelers maandelijks mee naar mooie prijzen en genereert uw club maandelijks inkomsten. Op de website https://www.supportactie.nl/  leest u hoe deze loterij uw club kan helpen.

Jantje Beton 

Buitenspelen en bewegen is super belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Tijdens de collecte halen clubs geld op. 50% van de opbrengst is voor de eigen clubkas en 50% is voor projecten van Jantje Beton. Wil je weten hoe jouw club mee kan doen? Op de website van Jantje Beton staat hoe het werkt.


Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: