Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Wat kan het lokale Sportakkoord betekenen voor jouw club?

NOC*NSF09 apr. 2021

Het lokale Sportakkoord kan juist in deze tijden veel voor sportverenigingen betekenen. Daarom is er nu speciaal een video gemaakt om clubs te inspireren en te laten aansluiten bij het lokale Sportakkoord. Door als club op verschillende thema’s mee te doen, vergroot je de toekomstbestendigheid van jouw club. Hierbij kun je denken aan het vitaal houden van je vereniging of het inspelen op veranderingen in de maatschappij.  

Clubbase heeft op deze pagina de informatie over het lokale Sportakkoord verzameld. Je leest daar meer over wat het lokale Sportakkoord kan betekenen voor jouw club. Ook vind je hier de animatievideo, die is bedoeld om sportclubs bij het lokale Sportakkoord te betrekken.


NOC*NSF 09 apr. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: