Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Meedoen aan een lokaal Sportakkoord? Volg het stappenplan!

NOC*NSF05 mrt. 2021

In het Nationaal Sportakkoord staat dat sportclubs de basis zijn voor sportend Nederland. Wij zorgen er met zijn allen voor dat meer mensen met plezier sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Maar hoe pakt jouw club dat op, om daar ook aan mee te doen? Het stappenplan helpt je daarbij.

Elders op Clubbase vind je veel meer gedetailleerde informatie over wat het Sportakkoord voor jouw club betekent. Als al die informatie er binnen jullie bestuur toe leidt te beslissen hier ook een rol in te willen spelen, kijk dan vooral of het stappenplan jullie verder op weg helpt.


NOC*NSF 05 mrt. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: