Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

KNGU-bijscholingsevenement The Coach dit jaar ook voor bestuurders

NOC*NSF19 mei 2023

De KNGU organiseert op 1 juli het bijscholingsevenement DG The Coach in Zwolle. Dit jaar is er voor het eerst ook een programma speciaal voor gymclubbestuurders.

Tijdens het evenement worden verschillende workshops gehouden, bijvoorbeeld over goed sportbestuur en een veilig en plezierig sportklimaat. Actuele thema’s zoals de Verklaring Omtrent Gedrag, vertrouwenscontactpersoon, gedragsregels en cultuur op de club komen aan bod.

Ook is er aandacht voor werkgeverschap in de sport. Sportkader Nederland legt uit wat wel en niet mag in het kader van verlonen van medewerkers en vrijwilligers en hoe je dat als club betaalbaar houdt. Sportkader Nederland geeft praktische informatie rondom het belonen van medewerkers en vrijwilligers bij sportclubs. Wat zijn de wettelijke mogelijkheden, fiscale grenzen en voor- en nadelen van het belonen in dienstverband, vrijwilligersvergoeding, ZZP of IB 47 (UBD)?

Er is ook ruimte om bij te praten en te netwerken met andere clubbestuurders en KNGU-medewerkers. Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

DG The Coach wordt op 1 juli in sportcentrum Victorium in Zwolle gehouden. Het evenement is alleen toegankelijk voor clubbestuurders die lid zijn van de KNGU. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.

Foto: Shutterstock


NOC*NSF 19 mei 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: