Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Tot en met 5 april weer veel online workshops van Rabo ClubSupport

NOC*NSF15 mrt. 2023

Veel sportverenigingen kampen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 5 april 2023 een aantal online workshops waarin de meest voorkomende thema’s behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Tijdens de online workshops wordt actuele informatie over een thema gedeeld. Via de kennis van de docenten en van andere clubs doen deelnemers nieuwe inzichten op die  meteen daarna toepasbaar zijn op de eigen vereniging.

Er zijn negen verschillende workshops over vrijwilligersmanagement, ledenbinding, presenteren en communiceren, club van de toekomst, duurzame accommodatie, gezonde club, sociale veiligheid, modern besturen en geld genereren. Aanmelden kan hier.

Alle workshops starten om 19:30 uur en eindigen ongeveer om 21:00 uur. Zit een workshop vol of ben je verhinderd op deze data? Stuur dan een e-mail naar rabobank@nocnsf.nl met de volgende gegevens: naam, clubnaam, vestigingsplaats en het thema van de workshop(s) die je bij wilt wonen. Er wordt dan contact opgenomen zodra een nieuwe workshop staat gepland.

Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank, NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden om verenigingen in de sport- en cultuursector te helpen toekomstbestendiger te worden. De ondersteuning bestaat onder andere uit workshops, masterclasses en begeleidingstrajecten voor clubs op maat.


NOC*NSF 15 mrt. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: