Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Nieuwe Rabo ClubSupport campagne gelanceerd

NOC*NSF27 jul. 2022

Op 15 juli jl lanceerde Rabobank hun nieuwe Rabo ClubSupport campagne, ook dit jaar onder het thema ‘iedereen verdient een club’. De optimistische campagne is ontwikkeld door 180 Amsterdam, en borduurt verder op de ClubSupport-campagnes van de afgelopen drie jaar. Met Rabo ClubSupport draagt Rabobank het hele jaar door met kennis, netwerk en geld bij aan maatschappelijke doelen van meer dan 30.000 clubs door heel Nederland.

Centraal in de campagne staat de overtuiging van Rabobank dat het Nederlandse clubleven de samenleving sterker maakt. In de eerste commercial volgen we drie individuen die aansluiting vinden bij een club en daar helemaal in hun element zijn. Een meisje dat graag wil dansen vindt in Kunstbende een plek waar ze haar creatieve talent kan ontwikkelen. Een scoutingleider weet zijn hele club op de been te krijgen om het clubhuis te verduurzamen. En een jongen die het liefst zou hockeyen vindt dankzij de Hockey Foundation in zijn eigen wijk een club waar hij welkom is. Mede dankzij Rabo ClubSupport kunnen deze clubs bestaan en hun doelen op het gebied van talentontwikkeling, verduurzaming en inclusiviteit verwezenlijken.

Marianne Bruijn, Brand Strategist bij Rabobank: "Als coöperatieve bank investeren we elk jaar in het versterken van de samenleving. Dat doen we met kennis, netwerk en een gedeelte van onze winst – en altijd samen met onze leden en partners. Met Rabo ClubSupport ondersteunen we meer dan 30.000 clubs met doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Zo steunen we Kunstbende met de ontwikkeling van creatief talent en samen met de Hockey Foundation richten we nieuwe clubs op, zodat iedereen de kans krijgt om in teamverband te sporten. Sinds dit jaar is Rabo ClubSupport de overkoepelende noemer voor alle andere vormen van steun die we clubs en verenigingen bieden. Van de sponsoring van het Nederlands Hockeyelftal, tot aan het organiseren van masterclasses en workshops over bijvoorbeeld ledenbinding of het aantrekken van vrijwilligers."

Inschrijven en informatie

Meer informatie vind je hier. Je kunt jouw club inschrijven van 16 mei t/m 22 augustus 2022.


NOC*NSF 27 jul. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: