Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Rabobank Clubsupport online workshops

Sport in Deventer21 feb. 2023

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal online workshops waarin we de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

 

Nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen Tijdens de online workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij je club. 

Programma
Hieronder vind je meer informatie over de online workshops. Een aantal workshops worden meerdere keren aangeboden. Alle workshops starten om 19:30 uur en eindigen ongeveer om 21:00 uur.


Sport in Deventer 21 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: