Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Heeft jouw club zich al aangemeld voor NLdoet?

NOC*NSF27 feb. 2023

Op 10 en 11 maart is het weer NLdoet. Het Oranje Fonds organiseert dan de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook sportclubs kunnen hulp vragen van vrijwilligers. Moet de kantine nodig geschilderd worden, verdienen de kleedkamers een grote schoonmaakbeurt of mag het groen op het complex flink gesnoeid worden? Meld je club dan nu aan!

Aanmelden van activiteiten kan via de site van NLdoet. Geef een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de activiteit, meld het aantal vrijwilligers dat je zoekt en geef een contactpersoon door. De activiteit verschijnt vervolgens op de site van NLdoet. Vrijwilligers die op zoek zijn naar een leuke activiteit, kunnen op de site zoeken en zich aanmelden. Het is slim om in de omgeving te laten weten dat jouw club meedoet met NLdoet en vrijwilligers zoekt. 

Over NLdoet

Met NLdoet wil het Oranje Fonds alle Nederlanders op een laagdrempelige manier kennis laten maken met vrijwilligerswerk. Naar schatting doen elk jaar zo’n 350.000 mensen mee. Door een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken, ervaren mensen hoe leuk het is om iets voor een ander te doen. Ervaring leert dat mensen zich door deelname aan NLdoet vaker per jaar inzetten als vrijwilliger. Voor sportclubs dus een goed moment om meer vrijwilligers te werven!

Vrijwilligersverzekering

Vrijwilligers bij een sportclub zijn niet automatisch verzekerd voor een ongeval, ziekte of schade. Het is daarom goed binnen de sportvereniging te bespreken welke verzekeringen je wilt afsluiten en de vrijwilligers te informeren over deze verzekeringen. Als de club al een verzekering heeft, ga dan na of deze ook van toepassing is op de activiteiten tijdens NLdoet. Het Oranje Fonds is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen of schade tijdens NLdoet. Mocht je tijdens NLdoet een groot evenement organiseren, overweeg dan een evenementenverzekering.

Foto: archief


NOC*NSF 27 feb. 2023

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: