Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

'Verwarm je club': 30 clubs kunnen vijfduizend euro krijgen

NOC*NSF06 dec. 2022

De Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA) gaat dertig sportverenigingen helpen met hun hoge energierekening met hun actie “Verwarm je club”. De brancheorganisatie geeft deze week dertig keer € 5.000 weg aan sportverenigingen die door de hoge energielasten in de problemen komen. Snel aanmelden dus, als je daarvoor in aanmerking wilt komen!

Verwarm je club

Met de actie 'Verwarm je club' zal de Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA) deze week dertig clubs een bedrag van € 5.000 schenken om de energierekening te kunnen betalen. Zij moeten hiermee zien te voorkomen dat ze failliet zullen gaan. Op de website verwarmjeclub.nl legt NOGA uit waarom deze actie hard nodig is:

“Sportverenigingen vormen een belangrijk onderdeel van de Nederlandse maatschappelijke infrastructuur. Ze maken het mogelijk dat miljoenen mensen wekelijks kunnen sporten, elkaar kunnen ontmoeten, en aan hun fysieke en mentale welzijn kunnen werken. Op deze wijze dragen sport-verenigingen bij aan een gezonder, inclusiever en coherenter Nederland."

“Het voortbestaan van dit sociale cement staat echter onder druk, nu de energieprijzen zodanig zijn gestegen dat duizenden sport-verenigingen de energierekeningen niet meer kunnen betalen. Douches worden uitgezet, kleed-kamers gesloten, en voor sommige verenigingen dreigt zelfs faillissement. Dit zou grote schade toebrengen aan  de Nederlandse samenleving.”

Clubs kunnen zich van 2 december 10:00 uur tot 7 december 18:00 uur aanmelden voor een van de dertig parten van de ter beschikking gestelde € 150.000. Op donderdag 8 december 18:00 uur ontvangen de gelukkige sportverenigingen een e-mail. Voor de actie gelden de volgende voorwaarden:

  • Alleen sportverenigingen die geregistreerd zijn bij een door NOC*NSF erkende sportbond kunnen meedoen aan de actie;
  • Om mee te doen aan de Actie moet een sportvereniging het aanvraagformulier invullen, met daarin een motivatie voor deelname;
  • Een sportvereniging kan slechts één aanvraag indienen;
  • Inschrijven kan van 2 december 2022, 10:00 uur tot woensdag 7 december 2022, 18:00 uur;
  • Onder de inschrijvingen worden dertig tegemoetkomingen van €5.000,- toegewezen op grond van een inhoudelijke toets van de motivering voor de toekenning in de aanvraag;
  • De aanvragen worden beoordeeld door een onafhankelijke beoordelaar;
  • Sportverenigingen waarvan de aanvraag wordt toegewezen ontvangen voor donderdag 8 december 2022, 18:00 uur een mail.

Dit bericht verscheen eerder op casinonieuws.nl. 


NOC*NSF 06 dec. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: