Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

7 t/m 13 november: Week van Respect

NOC*NSF04 nov. 2022

Van 7 t/m 13 november is het de Week van Respect. Als sportvereniging kun je daaraan meedoen, daarvoor biedt de Respect Foundation allerlei activiteiten aan. Doe mee en besteed aandacht aan het thema op je club!

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren: de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. De leefwereld van jongeren speelt zich onder andere af op de sportclub. Respectvol samenleven begint daarom op de sportclub.

Bijna iedere dag zetten coaches en trainers zich in om hun jonge sporters te trainen en te stimuleren. Met oog op de pijlers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Doe mee aan de Week van Respect en zet dit thema volop in de aandacht op de sportclub! Ter invulling van een veilig en respectvol sportklimaat biedt de Respect Foundation alle deelnemende sportclubs inspirerende respect activiteiten. In het draaiboek vind je handige stappenplannen en uitleg over de beschikbare materialen.

Draaiboek sport

Alle informatie daarvoor vind je in een draaiboek op de website: https://weekvanrespect.nl/sport/. Op de site kun je ook communicatiemiddelen downloaden. 


NOC*NSF 04 nov. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: