Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Gratis sportmaand voor leerlingen bij Amstelveense sportverenigingen

NOC*NSF07 okt. 2022

In Amstelveen kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs en klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs die nog niet in clubverband sporten een maand lang kosteloos sporten bij één of meerdere Amstelveense sportverenigingen. Van 26 september tot en met 30 oktober 2022 kunnen ze kijken welke sport bij hen past: honkbal, zwemmen, korfbal, rugby, dansen, vechtsporten en nog veel meer!

Sporten is gezond. Plezier beleven aan sporten en regelmatig bewegen is goed voor kinderen en jongeren. Lid zijn van een vereniging en wekelijks sporten helpen daarbij. De gemeente Amstelveen en AmstelveenSport hopen dat kinderen tijdens de sportmaand een sport vinden waar ze enthousiast van worden. Meer informatie is te vinden op https://amstelveensport.nl/sportmaand/. Aanmelden is verplicht.

Financiële hulp

Zijn kinderen enthousiast geworden om te gaan sporten bij een club, maar is er na deze gratis sportmaand geen geld om het sporten te betalen? Dan is er financiële hulp. Via de gemeente is het mogelijk om hiervoor een vergoeding van € 250,- te krijgen. Daarvan kunnen de jaarcontributie en de benodigde sportkleding betaald worden. 

Deelnemende verenigingen

De deelnemende verenigingen zijn: Handboog vereniging Amstelschutters, Amstelveense Rugby Club ARC, Tafeltennis vereniging AMVJ, Zwemvereniging AZ&PC De Futen, BuentingSport Amstelveen, Caravelas Negras Capoeira, Chung Do Kwan Zelfverdediging-en vechtkunst, Duikteam Nemo, Hockey vereniging HC AMVJ, Honk- en Softbalvereniging De Vliegende Hollanders, Karateclub SKVA, Karel Gietelink Judo, KLM Karateclub Genseikan, Korfbalvereniging Oranje-Nassau, Hockey vereniging MHC Amstelveen, Pilates Professional Amstelveen, Studio Capoeira Amstelveen, Tafeltennis vereniging TTV Amstelveen, Turnvereniging United Amstelveen.


NOC*NSF 07 okt. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: