Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Word ook een club van NIX

NOC*NSF06 sep. 2022

De NIX18 campagne ‘Word ook een club van NIX’ is gestart. De campagne loopt tot 16 oktober en is gericht op sportkantines. Alle sportclubs worden opgeroepen om deel te nemen. Deelnemende clubs maken kans op een bedrag van €750 euro dat te besteden is aan sportmateriaal naar keuze. 

Nog steeds kunnen 4 op de 5 jongeren onder de 18 jaar alcohol krijgen in de sportkantine. De NIX18-campagne komt hiervoor in actie. Het moet niet kunnen dat jongeren onder de 18 jaar alcohol in de sportkantine kunnen drinken. Met verschillende kleurrijke materialen uit het NIX18 sportpakket worden sporters, ouders, bezoekers en barvrijwilligers eraan herinnerd dat NIX niet voor niks is. Sportief in het veld en dus ook sportief in de kantine. Met de campagne ‘Word ook een club van NIX’ trekken sportclubs de lijnen van het sportveld door naar de kantine. Sportclubs kunnen kans maken op een bedrag van € 750 euro. Om deel te nemen bestelt een sportclub het gratis NIX18 sportpakket en transformeert hiermee de kantine tot een club van NIX. Het sportpakket bevat stickers, draagtrays, posters en ander materiaal. De sportclub maakt hiervan een foto en deelt die op Instagram of Facebook met de hashtag #clubvanNIX. Zes sportclubs maken kans op € 750 euro.

Zeeland

De Zeeuwse Jeugd en Alcoholcampagne ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ voegt een extra prijs aan de campagne toe. Zeeuwse sportclubs die deelnemen aan de campagne maken nog eens kans op een prijs van € 150 euro. Dit bedrag is te besteden aan materialen die bijdragen aan een gezonde sportvereniging. Net als bij de landelijke campagne kun je als club meedoen door de pagina van ‘Laat ze niet (ver)zuipen!’ te volgen op Instagram en/of Facebook en een foto te delen met de hashtag #laatzenietverzuipen. 

 

De landelijke en regionale actie loopt tot 16 oktober. De winnaars worden bekend gemaakt op 1 november en krijgen daarvan een persoonlijk bericht via social media. 


NOC*NSF 06 sep. 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: