Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Word ook een club van NIX

NOC*NSF02 nov. 2021

Op 6 september is NIX18 gestart met de campagne ‘Word ook een club van NIX’. Deze campagne is volledig gericht op sportkantines met als doel om de naleving van de leeftijdsgrens voor het schenken van alcohol te verbeteren.  Sporters, ouders, bezoekers en barvrijwilligers worden er via de campagne aan herinnerd dat NIX de afspraak is. Geen alcohol onder de 18. We trekken de lijnen van het sportveld door naar de kantine. Wel zo sportief. 

NIX18. Wel zo sportief

Voor de campagne is een toolkit met hulpmaterialen ontwikkeld waarmee jouw sportclub de kantine volledig kan transformeren tot een ‘Club van NIX’. Je kan het pakket, met onder andere bierviltjes, posters, draagtrays, tapruiters en stickers online bestellen.

Winactie

In de maand november kan jouw sportclub meedoen aan de NIX18 winactie. Hiermee maak je kans op €750 om te besteden aan sportmateriaal naar keuze. Dus is jouw sportclub of een sportclub in jouw netwerk toe aan een nieuw goal, tennisnet of basketballen? Doe dan mee via onderstaande stappen:

  • Stap 1: Bestel kosteloos het NIX18 sportpakket;
  • Stap 2: Transformeer jullie kantine in een kantine van NIX;
  • Stap 3: Post een foto op Instagram en/of Facebook met hashtag #clubvanNIX.

Tien sportclubs maken kans op ieder €750. De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 6 december en krijgen daarvan persoonlijk bericht via Instagram of Facebook.

De actieperiode loopt van 1 november 2021 t/m 30 november 2021.

Lees hier de volledige actievoorwaarden.


NOC*NSF 02 nov. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: