Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Vernieuwde Sportpark Diemen officieel geopend

NOC*NSF21 sep 2022

Het vernieuwde Sportpark Diemen werd op zaterdag 3 september officieel geopend. Op het sportpark aan de Sportlaan aan de rand van Plantage de Sniep is een nieuwe accommodatie aangelegd voor de Hockey Club Diemen die in de plaats is gekomen van honkbalclub TIW Survivors. Ook zijn er de afgelopen maanden enkele andere werkzaamheden verricht.

De sportverenigingen die van Sportpark De Diemen gebruikmaken en QR-Fit organiseren op zaterdag 3 september een sportief programma. Onder de noemer ‘Diemen beweegt (nog) beter’ konden alle inwoners van Diemen van 9.30 tot 12.00 uur meedoen aan sportieve activiteiten en nader kennismaken met de sportverenigingen.

Om 10.00 uur opende wethouder J. Klaasse van Sport het heringerichte sportpark inclusief de beweegtuin en de QR-FIT route rondom het sportpark. Ook was freestylevoetballer Samir Kali van SamirSkills aanwezig om zijn beste voetbaltrucjes te laten zien aan de jeugd.

Op Sportpark De Diemen zijn recent twee nieuwe hockeyvelden voor Hockeyclub Diemen, een vierde voetbalveld voor sv Diemen, een handbalveld voor sv Zeeburg en een beachveld opgeleverd en in gebruik genomen. De renovatie van de tennisbanen van TVDZ is net afgerond. Hiermee is de herinrichting van het Sportpark De Diemen klaar.

De veldafdeling van sv Zeeburg is afgelopen voorjaar naar sportpark De Diemen verhuisd. De handbalvereniging maakt gebruik van het clubgebouw en de kleedkamers van sv Diemen. De zaalafdeling van sv Zeeburg speelt de thuiswedstrijden in Sporthallen Diemen.

SV Diemen maakte een week later ook nog een mooi feest met een wedstrijd tegen oud Ajax.


NOC*NSF 21 sep 2022

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: