Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Toolkit coronamaatregelen voor sportaccommodaties

NOC*NSF31 aug. 2021

Binnen de sport gelden nog veel coronamaatregelen waar je als club mee te maken hebt, nu het nieuwe sportseizoen weer bijna van start gaat. Daarom is er een toolkit coronamaatregelen sportaccommodaties ontwikkeld, die sportclubs op weg kan helpen. 

Met bijvoorbeeld een eenduidige inrichting en slimme gedragsmaatregelen is het voor bezoekers van sportaccommodaties eenvoudig om de geldende coronamaatregelen op te volgen. In de interactieve toolkit zijn per ruimte tips, posters en stickers te vinden voor clubs en sportaccommodaties om het nieuwe seizoen coronaproof van start te gaan. Zodat iedereen zich weer kan richten op waar het écht over gaat: lekker sporten!


NOC*NSF 31 aug. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: