Het lijkt erop dat je een verouderde browser gebruikt waarin sommige onderdelen van Clubbase niet goed functioneren. We raden je aan om een andere browser te gebruiken.

Doet jouw club ook weer mee met de Grote Clubactie?

NOC*NSF11 aug. 2021

Afgelopen jaar was de meest succesvolle editie van de Grote Clubactie ooit. Ruim 300.000 leden van zo’n 5.300 verenigingen, verkochten meer dan 3 miljoen loten en haalden daar een recordopbrengst van 9,5 miljoen euro mee op.

De Grote Clubactie bouwt al 49 jaar mee aan een gezond verenigingsleven. De behoefte voor het aanvullen van de clubkas blijkt hoog, misschien wel juist dit jaar, want al heel veel verenigingen doen ook dit jaar weer mee. De inschrijvingen blijven binnen stromen. Op 18 september gaat de Grote Clubactie weer van start.

Dit jaar verhoog je makkelijk je opbrengst en maak je het nog leuker voor je leden
Meer loten verkopen klinkt voor veel verenigingen als muziek in de oren maar de vraag is, hoe doe je dit? Heel simpel, zet persoonlijke verkooppagina’s in voor je leden. Dit zorgt voor een gemiddelde opbrengststijging van 20% én je leden kunnen dit jaar inloggen op hun eigen pagina.  Op deze verkooppagina zien ze hun online lotenmeter, kunnen ze badges verdienen, tussenstanden zien, hebben ze direct toegang tot alle winacties en nog veel meer! Dit helpt je om leden te motiveren om zich in te zetten voor de actie. De verkooppagina is bovendien makkelijk te delen via bijvoorbeeld Whatsapp, social media of e-mail. Zo kunnen de verkopers ook loten verkopen aan vrienden en familie waarbij je niet langs de deur kunt gaan omdat ze wat verder weg wonen. Nieuwsgierig geworden?  Lees meer..

Doet jouw club al mee?
Meld ook jouw vereniging aan en ga samen met je leden aan de slag om extra inkomsten voor je club op te halen. Een lot kost €3,- per stuk. Maar liefst 80% van elk verkocht lot gaat direct naar de clubkas, dat is het hoogste uitkeringspercentage van alle fondsenwervende loterijen in Nederland. Direct inschrijven


NOC*NSF 11 aug. 2021

Link gekopieerd naar klembord

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Neem contact op met NOC*NSF Sport Support via: